theot,
Als medewerker [email protected] een extra mailbox moet krijgen in zijn e-mailclient(zoals Outlook) met [email protected], is dit alleen mogelijk als er een extra gebruikersaccount wordt aanmaakt in het AD met als primary SMTP-adres [email protected].
Vervolgens kan vanaf Outlook 2010 een extra e-mailaccount in hetzelfde Outlook profiel worden geconfigureerd met de gegevens van [email protected].
Na het openen van Outlook heeft de medewerker toegang tot zijn eigen mailbox, [email protected] en de mailbox van [email protected]. De medewerker kan vanaf de beide e-mailaccounts e-mailberichten ontvangen en verzenden.
Ik hoor graag of het gelukt is.

Martien van Dijktheot, Als medewerker [email protected] een extra mailbox moet krijgen in zijn e-mailclient(zoals Outlook) met [email protected], is dit alleen mogelijk als er een extra gebruikersaccount wordt aanmaakt in het AD met als primary SMTP-adres [email protected] Vervolgens kan vanaf Outlook 2010 een extra e-mailaccount in hetzelfde Outlook profiel worden geconfigureerd met de gegevens van [email protected] Na...it's all about Microsoft