Corstiaan, We hebben meer informatie nodig als we dit probleem willen troubleshooten. De ‘schema preperation’ mag niet vanaf een netwerklocatie worden uitgevoerd. Het beste is om dit direct vanaf het installatie medium te doen, of de installatie bestanden op het bureaublad plaatsen al dan wel niet in een map. Zijn alle prereqs geïnstalleerd? Zie hiervoor deze pagina: Installatie Exchange 2013 in Windows Server 2012 Wil de log (locatie: <SystemDrive>:\ExchangeSetupLogs) op het forum plaatsen? 
Het verschil in taal kan problemen veroorzaken. De /OrganizationaName parameter moet gebruikt worden als er nog geen OrganizationName voor Exchange 2013 bestaat. Als dit een schone installatie is van Exchange moet deze wel gebruikt worden.

Martien van DijkCorstiaan, We hebben meer informatie nodig als we dit probleem willen troubleshooten. De 'schema preperation' mag niet vanaf een netwerklocatie worden uitgevoerd. Het beste is om dit direct vanaf het installatie medium te doen, of de installatie bestanden op het bureaublad plaatsen al dan wel niet in een map....it's all about Microsoft