File History inschakelen en uitschakelen via het Register

Let op! het aanbrengen van wijzigingen in het register kan tot instabiliteit van uw systeem als gevolg zijn. Maak daarom altijd een backup van uw register alvorens u de onderstaande bestanden op uw computer uitvoert. Hoe kan ik een backup maken van het register?

Om de File History in te kunnen schakelen via het register, kan dit door de volgende .reg bestanden te downloaden.

Om de File History via het register te kunnen Uitschakelen download het register bestand Uitschakelen_bestandsgeschiedenis door met de rechtermuisknop op de download link te klikken en te kiezen voor ‘Opslaan Als’.

Uitschakelen_bestandsgeschiedenis.reg

Download: Uitschakelen_bestandsgeschiedenis.reg

download het register bestand Inschakelen_bestandsgeschiedenisdoor met de rechtermuisknop op de download link te klikken en te kiezen voor ‘Opslaan Als’.

Inschakelen_bestandsgeschiedenis.reg

Download: Inschakelen_bestandsgeschiedenis.reg

Heb je wat aan dit artikel gehad, laat gerust een reactie achter.

https://i1.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2013/01/Windows-8-File-History.png?fit=300%2C200&ssl=1https://i1.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2013/01/Windows-8-File-History.png?resize=150%2C150&ssl=1Martien van DijkMicrosoftWindows 8File History,Windows 8File History inschakelen en uitschakelen via het Register Let op! het aanbrengen van wijzigingen in het register kan tot instabiliteit van uw systeem als gevolg zijn. Maak daarom altijd een backup van uw register alvorens u de onderstaande bestanden op uw computer uitvoert. Hoe kan ik een backup maken van...it's all about Microsoft