Internet Explorer 10 in Windows 7

Uiteindelijk heeft Microsoft de final release van Internet Explorer 10 uitgegeven voor Windows 7. IE10 is in 95 talen beschikbaar en wordt als een ‘optionele update’ weergegeven. Voor de Windows 7 gebruikers die de ‘Preview’ versie van IE10 hebben geïnstalleerd, wordt de update als ‘belangrijke update’ weergegeven in de Windows Update. Meer dan 700 miljoen Windows 7 gebruikers hebben nu toegang tot IE10. Volgens Microsoft biedt deze nieuwe browser verbeterde prestaties, beveiliging, privacy en betrouwbaarheid. Kortom, IE10 is de kers op de taart.

20% meer performance

Verschillende websites claimen dat IE10 20% sneller is dan zijn voorganger, Internet Explorer 9. En dat is geen klein verschil. Volgens de website New Relic is IE10 momenteel de snelste internetbrowser. Zij namen verschillende browsers onder de loep, en kwamen met de volgende resultaten op de proppen:

Internet Explorer 10 in Windows 7
Lage scores zijn beter.

Met Internet Explorer 10 is Microsoft klaar voor alle nieuwe innovaties op het gebied van Web Development. Aangedreven door hardwareacceleratie ondersteunt IE10 de moderne webstandaarden HTML5 en CSS3 om het snelle en vloeiende surfen op het internet mogelijk te maken.

Internet Explorer 10 systeemvereisten voor Windows 7

Besturingsyssteem<strong<Minimaal Windows 7 Service Pack 1
Processor<strong<1 gigahertz (GHz) of sneller met ondersteuning voor PAE, NX en SSE2
Werkgeheugen(RAM)<strong<1 gigabyte (GB) (32-bits) of 2 GB (64-bits)
Beschikbare schijfruimte:<strong<16 GB (32-bits) of 20 GB (64-bits)
Grafische kaart:<strong<Microsoft DirectX 9 grafisch apparaat met WDDM-stuurprogramma

 

Internet Explorer 10 FAQ

Moet ik Internet Explorer installeren op Windows 8?
Internet Explorer 10 wordt voor-geïnstalleerd op Windows 8 geleverd.

Hoe functioneert Internet Explorer 10 met Windows 8 integratie?
Internet Explorer 10 is het standaardprogramma voor de afhandeling voor het gebruik van de HTTP-en HTTPS-protocollen en de standaard internetbrowser in Windows 8. In Windows 8 kan Internet Explorer 10 op twee manier gebruikt worden: Internet Explorer en Internet Explorer voor het bureaublad.

Op welke besturingssystemen ondersteund Internet Explorer 10?
Internet Explorer 10 ondersteunt de volgende besturingssystemen:

 • Windows 7 SP1
 • Windows Server 2008 R2 with SP1
 • Windows 8
 • Windows Server 2012Welke beveiligingsfuncties zijn nieuw of verbeterd in Internet Explorer 10?
Internet Explorer 10 biedt onder andere een betere bescherming van het geheugen en HTML5 attributen, evenals Enhanced Protected Mode. Enhanced Protected Mode zorgt voor extra veiligheid. Deze functie is standaard ingeschakeld in Internet Explorer, en kan worden ingeschakeld in Internet Explorer voor de desktop via Groepsbeleid en Internet-opties in het menu Extra.

Welke privacy functies zijn verbeterd in Internet Explorer 10?
De privacybeveiliging van Internet Explorer 9 is verbeterd in Internet Explorer 10. Microsoft bouwt meer privacybeveiligingop door de Do-Not-Track functie. Deze staat standaard ingeschakeld.

Welke nieuwe webstandaarden ondersteunt Internet Explorer 10?
Microsoft probeert met Internet Eplorer 10 zijn betrokkenheid te laten zien met ontwikkelaars. Zo ondersteunt IE10 veel nieuwe webstandaarden zoals:

 • HTML5, (Asynchronous script execution, AppCache API, channel messaging, drag-and-drop APIs, history, parsing, Sandbox, Spellcheck, video, Web Workers, WebSockets).
 • Cascading Style Sheets, Level 3 (Advanced Layout, Visual Effects, Panning and Zooming, Removal of Style Sheet limits).
  Document Object Model (advanced hit-testing APIs, media query listeners, XMLHttpRequest enhancements, and pointer and gesture events).
 • Indexed Database API.
 • Scalable Vector Graphics (SVG, filters).

Ontwikkelaars verwijs ik naar de Internet Explorer 10 Guide for Developers pagina van Microsoft.

Kunnen toepassingen in Internet Explorer 10 getest worden op comptabiliteit?
Dit is mogelijk met de Compat Inspector tool. Deze tool ondersteunt Internet Explorer 9 en Internet Explorer 10. Zie de IE Blog voor meer informatie en uitleg met betrekking tot deze tool.

Ondersteunt Internet Explorer 10 invoegtoepassingen, zoals Silverlight?
Internet Explorer voor de desktop ondersteunt verschillende invoegtoepassingen waaronder de ActiveX-besturingselementen, Adobe Flash en Microsoft Silverlight. De Internet Explorer 10 in de Windows 8-interface biedt ook een een ‘add-on-free’ ervaring. Invoegtoepassingsafhankelijke inhoud wordt dan ook daarin niet weergegeven, hiervoor verwijs ik naar de Browsing without Plugins pagina van Microsoft.

Ondersteunt Internet Explorer 10 Adobe Flash?
Ja, Microsoft stelt een update beschikbaar voor Internet Explorer 10 die ervoor zorgt dat Flash ondersteund wordt. Eerder had Microsoft besloten om Internet Explorer 10 geen Flash ondersteuning te geven.

Kan ik Internet Explorer 10 in Windows 8 vervangen voor een eerdere Internet Explorer versie?
Nee, dit is niet mogelijk. Windows 8 ondersteunt alleen Internet Explorer 10 en de nieuwere versies die in de toekomst voor Windows 8 op de markt worden gebracht door Microsoft.

Voegt Internet Explorer 10 nieuwe mogelijkheden toe aan de Group Policy?
Internet Explorer 10 bevat bijna 1.500 Group Policy Objecten van Internet Explorer 9, die IT-beheerders kunnen gebruiken voor het beheren van Internet Explorer 10. Het biedt wel nieuwe instellingen op deze functies, zoals:

 • Niet toestaan ​​dat ActiveX-besturingselementen worden uitgevoerd in de beveiligde modus wanneer Enhanced Protected-modus is ingeschakeld;
 • Inschakelen Enhanced Protected Mode;
 • Websites mogen applicatie caches op te slaan op clientcomputers;
 • Websites mogen geïndexeerde databanken opslaan op clientcomputers;
 • Configureer applicatiecache opslag grenzen in voor individuele domeinen;
 • Configureer applicatiecache afloop termijn voor individuele domeinen;
 • Configureer standaard opslag limieten voor websites;
 • Configureer geïndexeerde database opslag grenzen voor individuele domeinen;
 • configureer de maximale toepassing cache opslag te beperking voor alle domeinen;
 • Configureer de maximale geïndexeerde database opslag limiet voor alle domeinen;
 • Start Internet Explorer met tabbladen van de laatste sessie;
 • Verhinderen dat Internet Explorer gedeelde links verzendt naar een online service;
 • Uitschakelen URL Suggestions;
 • Open Internet Explorer tegels op het bureaublad;
 • Configureer hoe koppelingen worden geopend in Internet Explorer;
 • Configureer het maximum aantal WebSocket verbindingen per server;
 • Uitschakelen WebSocket Object;
 • Niet weergeven wachtwoord onthullen knop;
 • Installeer automatisch de nieuwe versie van Internet Explorer;
 • Inschakelen dat inhoud mag worden versleept van verschillende domeinen over vensters;
 • Inschakelen dat inhoud mag worden versleept vanverschillende domeinen in een venster;
 • Verzend altijd de Do Not Track header;
 • Geef gebruikers een melding wanneer Internet Explorer niet is ingesteld als standaard webbrowser;
 • Uitschakelen ahead feature;

Een nieuwe manier van surfen

Voor ontwikkelaars is Internet Explorer 10 een stap voorwaarts, met Modern.IE kunnen ontwikkelaars met behulp van een wizard hun toepassing testen op comptabiliteit met oude en moderne browsers, tevens worden er potentiele oplossingen aangedragen. Voor consumenten is Internet Explorer 10 een mooie toevoeging op de gebruikerservaring. De ondersteuning van HTML5 in combinatie met een snellere browser maken van elk surfmoment een ontdekkingsreis. Download Internet Explorer 10.

https://i1.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2013/03/Internet-Explorer-10-in-Windows-8.png?fit=300%2C200&ssl=1https://i1.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2013/03/Internet-Explorer-10-in-Windows-8.png?resize=150%2C150&ssl=1Martien van DijkMicrosoftInternet Explorer 10,Windows 7Internet Explorer 10 in Windows 7 Uiteindelijk heeft Microsoft de final release van Internet Explorer 10 uitgegeven voor Windows 7. IE10 is in 95 talen beschikbaar en wordt als een 'optionele update' weergegeven. Voor de Windows 7 gebruikers die de 'Preview' versie van IE10 hebben geïnstalleerd, wordt de update als...it's all about Microsoft