Internet Explorer 11 Release Preview voor Windows 7

Op 18 september heeft Microsoft Release Preview van Internet Explorer 11 beschikbaar gesteld voor de Windows 7 gebruikers! Voortbordurend op Internet Explorer 10, heeft Microsoft Internet Explorer 11 ontwikkelt tot een internet browser die meer in haar mars heeft dan haar voorganger, Internet Explorer 10.

In juli lanceerde Microsoft de IE11 Developer Preview voor Windows 7. Met deze release bracht Microsoft ontwikkelaars en Internet Explorer 11 samen. De ontwikkelaars konden deze release downloaden en testen op hun websites. Nu nodigt Microsoft een breder publiek van Tech liefhebbers uit om hun nieuwe browser te downloaden en het verschil met IE10 te proeven. Met deze release licht Microsoft meteen een tipje van de sluier op, voordat deze browser wordt gelanceerd en beschikbaar wordt gesteld voor meer dan 50% van de desktops wereldwijd.

The browser You Love To hate
In maart is Microsoft de campagne The browser You Love To Hate gestart. Deze campagne is vooral gericht op de gebruikers die Internet Explorer vroeger gebruikten. Met deze campagne wil Microsoft deze groep aanmoedigen om de browser een tweede kans te geven. Als onderdeel van de campagne heeft Microsoft de video Rethink your relationship with Internet Explorer online geplaatst.

30% sneller en meer Responsive Browsing
Het is voor iedereen die op het internet aan het browsen is belangrijk dat de browser zelf de beste prestaties levert. Microsoft heeft Internet Explorer 11 geoptimaliseerd voor de real-world websites, om sneller de informatie te kunnen downloaden voor de beste prestaties.

IE11 introduceert meer mogelijkheden voor de verbetering van real-world websites. IE11 is de eerste internetbrowser die JPG-plaatjes native in realtime via de GPU kan decoderen, zodat pagina’s sneller kunnen laden en hierdoor minder van het geheugen vragen. Zo blijkt uit testen dat de JPG-afbeeldingen tot 45% sneller laden in IE11. Voor de gebruikers met een laptop heeft dit tevens als voordeel dat het ook minder accuspanning verbruikt. IE11 is ook de eerste browser die tekst via de GPU kan renderen. Afbeeldingen en tekst vormen het hart van het web, betere prestaties van afbeeldingen en tekst hebben invloed op bijna elke website die u bekijkt!

Hardware-Accelerated 3D Web Graphic
Internet Explorer 11 bevat ondersteuning voor WebGL, een opkomende technologie dat web ontwikkelaars in staat stelt om geavanceerde 3D-graphics in de browser gebruikt worden. WebGL wordt al gebruikt in bijvoorbeeld de Citadel-demo van Epic, die draait op de Unreal-engine. Ook Googles nieuwe versie van Maps, waarvoor momenteel een b├Ętatest loopt, maakt gebruik van WebGL om steden en gebouwen te renderen in 3D. Microsoft is redelijk laat met ondersteuning voor WebGL; Chrome en Firefox ondersteunen het al standaard, terwijl het in Safari en Opera handmatig te activeren is.

Verbetering voor het web en voor de toekomst
IE11 biedt de beste web-ervaring over de volle breedte van de Windows-apparaten en schermformaten met muis, toetsenbord en touch in een bijzonder tintje. Probeer het nu zelf uit in Windows 8.1 of download de Internet Explorer Release Preview vandaag voor Windows 7!

https://i0.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2013/09/Internet-Explorer-11-Release-Preview-Windows-7.png?fit=300%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2013/09/Internet-Explorer-11-Release-Preview-Windows-7.png?resize=150%2C150&ssl=1Martien van DijkMicrosoftInternet Explorer 11,Windows 7Internet Explorer 11 Release Preview voor Windows 7 Op 18 september heeft Microsoft Release Preview van Internet Explorer 11 beschikbaar gesteld voor de Windows 7 gebruikers! Voortbordurend op Internet Explorer 10, heeft Microsoft Internet Explorer 11 ontwikkelt tot een internet browser die meer in haar mars heeft dan haar...it's all about Microsoft