OneDrive onbeperkte opslagruimte

Microsoft biedt onbeperkte OneDrive opslagruimte aan

Opslaglimieten in OneDrive zijn voorgoed verleden tijd. OneDrive en OneDrive voor Bedrijven hebben nu onbeperkte opslagruimte, zonder extra kosten! De strijd om de cloud wordt de laatste tijd steeds heviger.

Microsoft gaat de opslaglimieten voor Office 365-gebruikers schrappen. Dit maakte Microsoft vandaag bekend. Vier maanden geleden verhoogde Microsoft de opslag al van 25GB naar 1TB. Met het schrappen van de opslaglimieten neemt Microsoft een nieuwe stap in de strijd die alsmaar heviger wordt. Onlangs verwijderde Google de opslaglimieten voor al de zakelijke Google-Apps gebruikers, Apple verlaagde op haar beurt de opslagtarieven voor iCloud en Dropbox gaf betalende gebruikers aanzienlijk meer ruimere opslag.

Het uitrollen van de onbeperkte opslag zal vandaag starten voor de Home, Personal en University gebruikers. Office 365-gebruikers die gebruik maken van de zakelijke producten komen in 2015 aan de beurt. Gebruikers die de gratisdienst van OneDrive gebruiken krijgen niet het voordeel van onbeperkte opslag, deze accounts zullen met 15GB moet blijven uitzingen. Om er nu al gebruik van te kunnen maken, heeft Microsoft een website opgetuigd waarop geïnteresseerden zich kunnen aanmelden.

https://i1.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2014/10/OneDrive-onbeperkte-opslagruimte.png?fit=300%2C200&ssl=1https://i1.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2014/10/OneDrive-onbeperkte-opslagruimte.png?resize=150%2C150&ssl=1Martien van DijkMicrosoftOffice 365Office 365,OneDriveMicrosoft biedt onbeperkte OneDrive opslagruimte aan Opslaglimieten in OneDrive zijn voorgoed verleden tijd. OneDrive en OneDrive voor Bedrijven hebben nu onbeperkte opslagruimte, zonder extra kosten! De strijd om de cloud wordt de laatste tijd steeds heviger.Microsoft gaat de opslaglimieten voor Office 365-gebruikers schrappen. Dit maakte Microsoft vandaag bekend. Vier maanden...it's all about Microsoft