Microsoft Lync Server 2013

Microsoft Lync is een uniform communicatieplatform voor bedrijven. Met Lync worden personen overal met elkaar in contact gebracht, in Windows 8 en andere besturingssystemen op mobiele apparaten, zodat zij dagelijks productief kunnen zijn. Lync bestaat uit een samenhangende client voor beschikbaarheidsinfo, chatberichten, spraak, video en vergaderingen. Lync-gebruikers kunnen contact leggen met wie dan ook op Skype en daardoor communiceren met honderden miljoenen personen wereldwijd.

Hieronder staan verschillende artikels die beginnen bij het uitleggen waar Lync voor dient en vervolgens wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een Lync Server 2013 Standard Edition kan installeren.

1. Inleiding Microsoft Lync 2013
Wat is Microsoft Lync 2013? Lees in dit artikel het antwoord. Klik hier
2. Installeer Lync Server 2013
In dit artikel wordt stap voor stap uitgelegd hoe Microsoft Lync Server 2013 moet worden geïnstalleerd. Klik hier
3. Microsoft Lync Server 2013 configureren (Deel 1)
Na de installatie van Microsoft Lync 2013 gaan we in dit artikel aan de slag met het configureren van de Lync Server. Klik hier

Lync Server 2013 Troubleshooting

foutmelding: Cannot open Service Control Manager on computer . This operation might require other privileges
Tijdens het publiceren van de Topology krijg je de foutmelding van de Service Control Manager. Deze melding geeft aan dat je waarschijnlijk niet de juiste rechten heb om de Topology te publiceren. Klik hier voor de oplossing.

Blijf op de hoogte en ontvang de updates via Twitter en/of Facebook.