Eerder deze maand was op onze website te lezen dat Steve Ballmer opstapt als CEO van Microsoft. Dat Steve afscheid moet nemen van Microsoft valt hem blijkbaar zwaar. Er is afgelopen weekend een video op het internet verschenen waarin Steve Ballmer de Microsoft-medewerkers toespreekt. Op deze video is te zien dat Steve Ballmer zijn emoties niet onder stoelen of banken steekt.

Afscheidsspeech Steve Ballmer:

Het is nog niet bekend van Steve Ballmer gaat doen, na zijn vertrek bij Microsoft. Ondanks het vertrek draagt Ballmer een warm hart toe aan Microsoft en de medewerkers.

Karakter van Steve Ballmer
Ook bij zijn afscheidsspeech werd het explosieve karakter van Steve wederom zichtbaar. Na zijn speech draaide hij het nummer Bill Medley en Jennifer Warnes “I’ve had The Time of My Life” waarbij hij riep: ‘Yes I’ve had the time of my life!’. Ondertussen drukte hij de werknemers op het hart dat Microsoft klaar is voor ‘the next big thing’ en om de wereld opnieuw te veranderen.

https://i1.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2013/09/Steve-Ballmer-exit-speech.png?fit=300%2C200&ssl=1https://i1.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2013/09/Steve-Ballmer-exit-speech.png?resize=150%2C150&ssl=1Martien van DijkMicrosoftSteve BallmerEerder deze maand was op onze website te lezen dat Steve Ballmer opstapt als CEO van Microsoft. Dat Steve afscheid moet nemen van Microsoft valt hem blijkbaar zwaar. Er is afgelopen weekend een video op het internet verschenen waarin Steve Ballmer de Microsoft-medewerkers toespreekt. Op deze video is te...it's all about Microsoft