Windows Search in Windows 8

Windows Search is een optie in de Windows en zorgt voor het indexeren van de harde schijf inhoud, het in de cache plaatsen van eigenschappen en het weergeven van zoekresultaten voor bestanden, e-mail en andere inhoud. Windows Search is de opvolger van de Windows Desktop Search die we kennen van Windows XP. In Windows Vista (versie 3.0), Windows 7 en Windows (versie 4.0) is Windows Search standaard ingeschakeld. Het indexeren van de harde schijf inhoud kan enkele uren duren, maar is een eenmalige gebeurtenis.

in- en uitschakelen van Windows Search in Windows 8

Windows Search kan op de volgende manier worden uitgeschakeld.

1. Open het Configuratiescherm en navigeer naar Programma’s en onderdelen
2. Klik daarna links in het menu op Windows-onderdelen in- of uitschakelen.

re enable Windows Search in Windows-8

3. Nu wordt er een dialoogvenster geopend, navigeer in de tree naar Windows Search. Doormiddel van het weghalen van het vinkje kan Windows Search worden uitgeschakeld.

Disable Windows Search in Windows 8

4. Herstart na het uit- inschakelen van de Windows Search de computer. Met het aanvinken van het vinkje kan de Windows Search weer worden ingeschakeld.

https://i2.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2013/01/in-en-uitschakelen-Windows-Search-in-Windows-8.png?fit=300%2C200&ssl=1https://i2.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2013/01/in-en-uitschakelen-Windows-Search-in-Windows-8.png?resize=150%2C150&ssl=1Martien van DijkWindows 8Windows 8,Windows SearchWindows Search in Windows 8 Windows Search is een optie in de Windows en zorgt voor het indexeren van de harde schijf inhoud, het in de cache plaatsen van eigenschappen en het weergeven van zoekresultaten voor bestanden, e-mail en andere inhoud. Windows Search is de opvolger van de Windows Desktop...it's all about Microsoft