ForumsCategorie: Microsoft Exchange (alle versies)Address book policies multi-tenacy
wilfriedsip gevraagd, 4 jaar geleden

Heb multi-tenancy ingesteld op onze Exchange 2013. (vreselijk bedankt voor de uitleg)
Verder werkt alles goed met het adresboek en email. Er staan 2 bedrijven ingesteld. BedrijfA en BedrijfB

Het is niet echt een probleem wat ik heb maar het staat een beetje vreemd. Wij loggen allemaal in met onze UPN. Werkt perfect.
Als ik ga naar mail.bedrijfA.nl dan kan ik met de UPN van @BedrijfB.nl inloggen. Het is niet dat ik de gegevens kan zien of benaderen van BedrijfA.nl

Alleen zie je dus in de adresbalk BedrijfA.nl en is je emailadres @BedrijfB.nl, is er een optie met UPN dat als je dus in de adresbalk BedrijfA.nl of BedrijfB.nl hebt staan dat je ook alleen maar met die kan inloggen achter de @?

1 Antwoorden
Martien van Dijk Staf beantwoord, 4 jaar geleden

Wilfriedsip, Ik heb het voor je nagekeken, hiervoor moet je verschillende VirtualDirectories aanmaken binnen Exchange 2013, zie: https://social.technet.microsoft.com/Forums/exchange/en-US/c891ecda-79a9-4587-a96e-bbef0840c62e/exchange-multi-tenant-with-differents-owa-domain 1. Je kan de gebruikers de pagina https://WAN-IP-CAS/owa kunnen laten benaderen, dat scheelt je een hoop werk. (Ziet er niet professioneel uit) 2. Je zou een apart A-record in je DNS kunnen laten verwijzen naar het WAN-IP van jouw CAS server, met de waarde ‘webmail’. Je krijgt dan webmail.wilfriedsip.nl bijvoorbeeld, dat zier er al professioneler uit en scheelt je ook een hoop werk. Ga je deze omgeving echt bouwen voor een productie omgeving of voor een test omgeving?
Zie voor meer info: http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb123752(v=exchg.150).aspx

Je moet ingelogd zijn om een vraag te kunnen stellen of Registeer registreer om een antwoord te geven op deze vraag.

Forums › Categorie: Microsoft Exchange (alle versies) › Address book policies multi-tenacy 0 Stem omhoog Stem omlaag wilfriedsip gevraagd, 4 jaar geleden Heb multi-tenancy ingesteld op onze Exchange 2013. (vreselijk bedankt voor de uitleg)Verder werkt alles goed met het adresboek en email. Er staan 2 bedrijven ingesteld. BedrijfA en BedrijfB Het is niet echt...it's all about Microsoft