ForumsCategorie: Microsoft Exchange (alle versies)Een mx-record invullen bij Exchange 2013
marcok gevraagd, 5 jaar geleden

Ik moet een MX record toevoegen aan mijn exchange 2013 server. Echter wil dit niet lukken. Ik wordt er gek van, ben al weken bezig. Ik ben oude Windows Server 2003 met Exchange 2003 aan het overzetten naar server 2012 R2 met exchange 2013. Dit wil allemaal lukken, echter krijg ik de mail niet aan de praat. Ook niet op mijn thuislocatie, dit is echter met een andere server.
Klopt het dat het IP-adres waar de mail (het domein) aan gekoppeld is, het ipadres van de router moet zijn? Zoniet, welk ipadres moet ik dan wel opgeven en hoe moet ik alles instellen? Ik kan, (begrijpelijk) wel mail versturen. En welke poorten op mijn router zou ik moeten forwarden?
Misschien zou je ook eens kunnen kijken om een artikel te maken over het instellen van VPN en Extern Bureaublad zodat je op de computers (werkstations) op afstand kan werken. Dit zou ik ook graag willen weten.
Alvast bedankt.

Je moet ingelogd zijn om een vraag te kunnen stellen of Registeer registreer om een antwoord te geven op deze vraag.

Forums › Categorie: Microsoft Exchange (alle versies) › Een mx-record invullen bij Exchange 2013 0 Stem omhoog Stem omlaag marcok gevraagd, 5 jaar geleden Ik moet een MX record toevoegen aan mijn exchange 2013 server. Echter wil dit niet lukken. Ik wordt er gek van, ben al weken bezig. Ik ben oude Windows Server 2003...it's all about Microsoft