ForumsCategorie: Windows Server 2012schone-windows-server-essentials-configureren-mislukt-steeds
cor gevraagd, 3 jaar geleden

Goedemorgen, Ik heb een verse installatie van Windows Server 2012r2 Essentials uitgevoerd, en ik wil dan de server verder configureren met de wizard van Server 2012R2 Essentials. Maar ik krijg steeds de volgende meldingen: Er zijn problemen opgetreden tijdens de configuratie en Er is een fout opgetreden bij configureren van Windows Server 2012 Essentials. Probeer het opnieuw. Ik krijg verder geen Foutcodes of iets. Wat nu toe doen?

1 Antwoorden
Beste Antwoord
Martien van Dijk Staf beantwoord, 3 jaar geleden

Ha Cor,
Allereerst, de server in de Engele-taal installeren. Technisch Nederlands is super vaag en moeilijker te troubleshooten;) Controleer de %windir%\Logs\CBS folder eens, hier staat de CBS log in.

Je moet ingelogd zijn om een vraag te kunnen stellen of Registeer registreer om een antwoord te geven op deze vraag.

Forums › Categorie: Windows Server 2012 › schone-windows-server-essentials-configureren-mislukt-steeds 0 Stem omhoog Stem omlaag cor gevraagd, 3 jaar geleden Goedemorgen, Ik heb een verse installatie van Windows Server 2012r2 Essentials uitgevoerd, en ik wil dan de server verder configureren met de wizard van Server 2012R2 Essentials. Maar ik krijg steeds de volgende meldingen: Er...it's all about Microsoft