ForumsCategorie: Windows 7VPN fout: 800 kan geen verbinding maken
cor gevraagd, 4 jaar geleden

ik wil verbinding maken met mij server via VPN maar ik krijg dan de volgende fout: 800: de externe verbinding is niet gemaakt omdat het niet is gelukt de opgegeven VPN-tunnels tot stand te brengen. mogelijk is de VPN-server niet bereikbaar. als u probeert voor deze verbinding een L2TP/IPsec-tunnel te gebruiken. is het mogelijk dat de beveiligingsparameters voor de IPsec-onderhandeling niet op de juiste manier zijn geconfigureerd.

Ik heb van alles geprobeerd maar ik blijf maar deze fout houden. ik heb poort 1723 ook al geopend in de Fritzbox en op server 2012r2 heb ik de firewall ook zo ingesteld dat VPN verbinden toegelaten mogen worden.

ik hoop dat jullie mij zo snel mogelijk kunnen helpen en het mag ook via teamviewer dat jullie mij pc of server overnemen.

Groetjes Cor

Je moet ingelogd zijn om een vraag te kunnen stellen of Registeer registreer om een antwoord te geven op deze vraag.

Forums › Categorie: Windows 7 › VPN fout: 800 kan geen verbinding maken 0 Stem omhoog Stem omlaag cor gevraagd, 4 jaar geleden ik wil verbinding maken met mij server via VPN maar ik krijg dan de volgende fout: 800: de externe verbinding is niet gemaakt omdat het niet is gelukt de opgegeven...it's all about Microsoft