Microsoft maakt Windows 10-build met Spartan browser beschikbaar

Spartan Browser in Windows 10Microsoft heeft Windows 10 Technical Preview Build 10049 beschikbaar gesteld. Deze Build bevat de eerste publieke release van de nieuwe internetbrowser die wordt ontwikkeld onder de naam Project Spartan.

Project Spartan wordt de opvolger van Internet Explorer en komt straks beschikbaar voor heel het Windows 10-platform. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om eigen notities en commentaren achter te laten op de websites. Daarnaast is de persoonlijke assistent, Cortana, volledig geïntegreerd in de browser. ‘Cortana in Project Spartan is a personal assistant that helps make Web browsing easier for you, with whatever you’re trying to get done’ aldus Joe Belfiore in een blogartikel.

Spartan is op dit moment nog een béta-product, waarin veel functies ontbreken die in de finale versie wel beschikbaar zijn. Daarom is de bétaversie nog niet voor algemeen gebruik en is deze vooral bedoeld voor Microsoft om feedback te krijgen van de gebruikers.

https://i0.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2015/04/Spartan-Browser-in-Windows-10.png?fit=300%2C250&ssl=1https://i0.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2015/04/Spartan-Browser-in-Windows-10.png?resize=150%2C125&ssl=1Martien van DijkWindows 10Spartan Browser,Windows 10Microsoft maakt Windows 10-build met Spartan browser beschikbaar Microsoft heeft Windows 10 Technical Preview Build 10049 beschikbaar gesteld. Deze Build bevat de eerste publieke release van de nieuwe internetbrowser die wordt ontwikkeld onder de naam Project Spartan.Project Spartan wordt de opvolger van Internet Explorer en komt straks beschikbaar voor heel...it's all about Microsoft