Windows 8 snelheidsrecord

Na de installatie van Windows 8, heeft u waarschijnlijk geen excuus meer om langzaam op gang te komen. Volgens Microsoft zal het nieuwe besturingsysteem Windows 8 in minder dan 10 seconden opstarten(om precies te zijn 8 séconden!). Het besturingssteem zal twee keer zo snel opstarten dan zijn voorganger Windows 7.
Om de opstarttijd van Windows 8 te versnellen zijn er grote aanpassingen gedaan aan het systeem ten opzichte van het vorige besturingsysteem. Om het opstartproces te versnellen heeft Microsoft een nieuwe manier van afsluiten en opstarten ontwikkeld. Er zijn wijzigingen aangebracht. Nu mag er geen stroomverbruik meer plaatsvinden als de computer/laptop uitstaat, de tweede is dat men bij het opstarten een schone verse start maakt.

Veel gebruikers hebben ook liever dat Windows schoon opstart. Er worden dan geen programma’s en/of documenten geopend die voor het afsluiten ook al open stonden. Deze tijdswinst is aanzienlijk. Doordat Windows-Services en drivers worden opgeslagen op de hardeschijf, worden ze bij de volgende opstart niet opnieuw ingeladen.

Test Windows 8 nu zelf, klik hier

https://i1.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2012/05/Windows-8-Release-Candidate-Boot-Loader.png?fit=298%2C212&ssl=1https://i1.wp.com/windowstechblog.nl/wp-content/uploads/2012/05/Windows-8-Release-Candidate-Boot-Loader.png?resize=150%2C150&ssl=1Martien van DijkWindows 8Snelheidsrecord,Windows 8Windows 8 snelheidsrecord Na de installatie van Windows 8, heeft u waarschijnlijk geen excuus meer om langzaam op gang te komen. Volgens Microsoft zal het nieuwe besturingsysteem Windows 8 in minder dan 10 seconden opstarten(om precies te zijn 8 séconden!). Het besturingssteem zal twee keer zo snel opstarten dan zijn...it's all about Microsoft